thumb2

Монтаж та налагодження системи збудження фірми ALSTOM на гідроагрегаті №6 Дністровської ГЕС.

22 Грудня 2011

Фахівці НТК ЕНПАСЕЛЕКТРО виконали комплекс робіт з проектування, монтажу та налагодження системи збудження фірми ALSTOM на гідроагрегаті №6 Дністровської ГЕС.

Продовжується пуско-налагоджувальні роботи системи збудження на гідроагрегат №2 станції.



thumb2

Заводські приймально-здавальні випробування шаф електричних захистів для гідроагрегату №3 і блоку №1 Кременчуцької ГЕС

16 Декабря 2011

У ТОВ «НТК ЕНПАСЕЛЕКТРО» і ТОВ «Енергопартнер Інжиніринг» пройшли заводські приймально-здавальні випробування шаф електричних захистів для гідроагрегату №3 і блоку №1 Кременчуцької ГЕС в рамках проекту "Реконструкція систем управління та електричних захистів гідроелектростанцій ПАТ« Укргідроенерго »".



thumb2

Заводські приймально-здавальні випробування шаф електричних захистів для гідроагрегату №11 і блоку №11-12 Дніпровської ГЕС-2.

8 Декабря 2011

У ТОВ «НТК ЕНПАСЕЛЕКТРО» і ТОВ «Енергопартнер Інжиніринг» пройшли заводські приймально-здавальні випробування шаф електричних захистів для гідроагрегату №11 і блоку №11-12 Дніпровської ГЕС-2 в рамках проекту "Реконструкція систем управління і електричних захистів гідроелектростанцій ПАТ «Укргідроенерго»"



thumb2

Приймально-здавальні випробування шаф РЗА ГА 21-24 блока №6 Канівської ГЕС

24 Листопада 2011

Пройшли заводські приймально-здавальні випробування шаф системи релейного захисту та автоматики гідроагрегатів № 21-24 і блоку № 6 Канівської гідроелектростанції в рамках зобов'язань ТОВ «НТК ЕНПАСЕЛЕКТРО» перед ПАТ "Укргідроенерго" за проектом "Реконструкція систем управління і електричних захистів гідроелектростанцій".



thumb2

Візит на ПС 750кВ Київська

8 Листопада 2011



thumb2

Підписання угоди з компанією GOPA-intec GmbH.

5 Листопада 2011

Підписано угоду з компанією GOPA-intec GmbH. (Німеччина) на спільне надання консультаційних послуг для ДП Національна енергетична компанія «Укренерго» за проектом «Будівництво повітряної лінії електропередачі 750 кВ Запорізька АЕС - ПС Каховська», що фінансується Європейським Банком Реконструкції та Розвитку та Європейським інвестиційним банком. В обсязі послуг ТОВ "НТК ЕНПАСЕЛЕКТРО" - допомога Замовнику в складанні технічних специфікацій тендерної документації на будівництво підстанції 750 кВ Каховська, реконструкцію ПС-330 кВ Островська та Херсонська.



thumb2

Навчання з е-terrasource

24 Листопада 2011

Пройшли заводські приймально-здавальні випробування шаф системи релейного захисту та автоматики гідроагрегатів № 21-24 і блоку № 6 Канівської гідроелектростанції в рамках зобов'язань ТОВ «НТК ЕНПАСЕЛЕКТРО» перед ПАТ "Укргідроенерго" за проектом "Реконструкція систем управління і електричних захистів гідроелектростанцій".



thumb2

Пуско-налагоджувальні роботи на Київський ГЕС

Вересень 2011

Інженерами відділу релейного захисту та протиаварійної автоматики та відділу технологічної автоматики включений в мережу гідроагрегат №12 блоку №3 Київської ГЕС після реконструкції. Виконано налагодження системи управління і захисту Г-12 блоку №3 Київської ГЕС, гідроагрегат успішно підключено до мережі.



thumb2

Налагоджувальні роботи РЗА на ПЛ 330кВ Дністровська ГЕС - Дністровська ГАЕС

Вересень 2011

Фахівці відділу релейного захисту та протиаварійної автоматики спільно з інженерами Дністровської ГЕС провели комплексні випробування та ввели в роботу пристрій електричних захистів ПЛ 330 кВ Дністровська ГЕС - Дністровська ГАЕС REL670 виробництва фірми АВВ.



thumb2

V Міжнародна конференція гідроенергетиків "Сталий розвиток гідроенергетики як основа стабільного розвитку держави".

21 Вересня 2011

На V Міжнародній конференції гідроенергетиків "Сталий розвиток гідроенергетики як основа стабільного розвитку держави", яка проведена за ініціативою Всеукраїнської Асоціації "Укргідроенерго" (м. Київ, Міжнародний виставковий центр, IX форум "ПЕК України : сьогодення і майбутнє") виступили: начальник відділу систем управління Денисенко О.Г. з доповіддю на тему: "Участь гідроагрегатів "Укргідроенерго" в системі автоматичного регулювання частоти і потужності ОЕС України", а також провідний фахівець відділу технологічної автоматики Торжевский П.К. - "Віброконтроль (вібромоніторинг) і вібродіагностика гідроагрегатів - особливості побудови.



thumb2

Нарада з надання консультаційних послуг із закупівель і управління Проектом передачі електроенергії.

21 Вересня 2011

У рамках реалізації контракту на надання консультаційних послуг із закупівель і управління Проектом передачі електроенергії НЕК "Укренерго" відбулася нарада про хід реалізації проекту. На нараді був відмічений прогрес в підготовці тендерної документації для міжнародних конкурсних торгів (МКТ), що проводяться відповідно до плану закупівель за Проектом. З восьми пакетів закупівель успішно проведені МКТ і укладені контракти по пакетах: "Будівництво ВЛ-330 кВ Дністровська ГАЕС - п/ст Бар"; "Реконструкція п/ст 330 кВ "Бар"; "Закупівля елегазовых вимикачів 750 кВ"; "Закупівля елегазовых вимикачів 330 кВ і 110 кВ для підстанцій 750/330/110 кВ"; "Реконструкція підстанцій Дніпровської енергетичної системи". На етапі координації управління проектом ТОВ НТК ЕНПАСЕЛЕКТРО спільно з компанією GOPA-intec (Німеччина) приступає до консультаційного нагляду за роботами Підрядників на об'єктах реконструкції.



thumb2

19-30 Серпня 2011



thumb2

Комплекс робіт по відновленню працездатності сервера CIS-1 станційної системи управління CENTRALOG Дніпродзержинської ГЕС.

22-24 Серпня 2011

Фахівцями відділу систем управління виконаний комплекс робіт по відновленню працездатності сервера CIS-1 станційної системи управління CENTRALOG Дніпродзержинської ГЕС.



thumb2

Навчання по програмуванню контролерів ПТК "Ovation", виробництва компанії Emerson (США).

18-29 Квітня 2011

Фахівці відділу систем управління і відділу технологічної автоматики пройшли навчання по програмуванню контролерів ПТК "Ovation", виробництва компанії Emerson (США), розробці графічного інтерфейсу і адмініструванню системи "Ovation".



thumb2

Навчання в Alstom Grid (Москва) з технічного обслуговування та програмування MICOM P14x, P44x, P54x, P64x, P574V.

11-15 Квітня 2011



thumb2

Щорічні збори учасників ТОВ "НТК ЕНПАСЕЛЕКТРО".

14 квітня 2011

У офісі Компанії відбулися чергові щорічні збори учасників ТОВ "НТК ЕНПАСЕЛЕКТРО".

Детальніше


thumb2

Чергове засідання Президії Асоціації "Укргідроенерго" і Загальні збори членів ВОО "Український комітет з великих гребель".

17 Березня 2011

НТК ЕНПАСЕЛЕКТРО взяла участь в черговому засіданні Президії Асоціації "Укргідроенерго" і Загальних зборах членів ВОО "Український комітет з великих гребель" в м. Харків.



thumb2

Загальні збори членів Всеукраїнської громадської організації "Енергетична Асоціація України"

15 Березня 2011

В офісі ТОВ "НТК ЕНПАСЕЛЕКТРО" (м. Київ) відбулися Загальні збори членів Всеукраїнської громадської організації "Енергетична Асоціація України". Збори затвердили "Основні напрями діяльності на 2011 г"., а також був обраний новий склад Президії. Президентом ВГО "Енергетична асоціація України" переобраний Василь Котко, віце-президентом Олександр Рогозін (віце-президент НАК "Енергетична Компанія України"). До складу президії переобраний також Юрій Бондаренко - Генеральний директор ТОВ "НТК ЕНПАСЕЛЕКТРО".



thumb2

Тендер "Реабілітація підстанцій Дніпровської електроенергетичної системи".

15 Березня 2011

У головному офісі НЕК "Укренерго" відбулось відкриття тендеру "Реабілітація підстанцій Дніпровської електроенергетичної системи".

Детальніше


thumb2

Навчання з курсу "Розробки АСУ ТП у TRACE MODE v.6".

14-18 Лютого 2011

Фахівці відділу технологічної автоматики і відділу систем управління НТК ЕНПАСЕЛЕКТРО пройшли навчання з курсу "Розробки АСУ ТП у TRACE MODE v.6" (м. Київ). В результаті навчання фахівцям була присвоєна кваліфікація "Сертифікований інженер TRACE MODE".



thumb2

Введення в роботу модернізованої системи диспетчерського управління SCADA/AGC

17 Лютого 2011

В Національному диспетчерському центрі НЕК "Укренерго" інженерами відділу систем управління НТК ЕНПАСЕЛЕКТРО спільно з фахівцями ALSTOM Grid (Areva T&D) і НЕК "Укренерго" була введена в роботу модернізована система диспетчерського управління SCADA/AGC на базі e-terraplatform 2.5, а також програмний комплекс АСУРЭО (СМС, м. Самара) для роботи з ремонтними заявками.



thumb2

Підписання додаткової угоди з ТОВ "Емерсон"

15 Лютого 2011

Компанія ЕНПАСЕЛЕКТРО підписала додаткову угоду з ТОВ "Емерсон" на постачання і встановлення систем управління і захистів для гідроелектростанцій (SCADA) по другому етапу Проекту реабілітації гідроелектростанцій, що фінансується Світовим Банком. Після завершення робіт будуть модернізовані системи управління і релейного захисту на 100 гідроагрегатах гідроелектростанцій ВАТ "Укргідроенерго".



Тел./факс:+380(44) 456-26-16
E-mail: enpas@enpaselectro.com
Website: www.enpaselectro.com
Facebook: https://fb.me/enpaselectro/

04112, м. Київ,
вул. Авіаконструктора
Ігоря Сікорського, 8, корпус А,
2 поверх